Nyheter

MidgardGruppen

Her bygges Skandinavias mest moderne dekksenter
Publisert 21.12.2022 kl 13:30
...
Inge Olav Skåden (Midgard Gruppen)

I slutten av mars 2023 åpner Mitt Dekkhotell dørene til sitt splitter nye dekksenter i Janaflaten Næringspark, som nå er under utvikling i Bergen vest.


- Dekksenteret blir ikke bare det desidert største i Bergen, det blir også det mest moderne dekksenteret i Skandinavia, sier administrerende direktør i Mitt Dekkhotell, Erik Jacobsen.

Tredobler kapasiteten i Bergen
Mitt Dekksenter har i dag ett dekksenter på Kokstad i Bergen, men fra og med slutten av mars er de også på plass i Bergen vest. De åpner da dørene til sitt nye dekksenter på Janaflaten, hvor Midgard Gruppen nå er godt i gang med utviklingen av en helt ny næringspark. Janaflaten Næringspark ligger i et attraktivt næringsområde i Bergen vest, og både Møller Bil, Biltema, Mobile Drotningsvik og Sande Auto Vest blir blant parkens naboer. Den nye næringsparken består av fire bygg med et samlet areal på cirka 15.000 kvadratmeter. Rundt halvparten av arealene er allerede leid ut og Mitt Dekksenter leier alt areal i ett av byggene.

- Etableringen er viktig for å styrke vår posisjon i Bergen. Senteret får en kapasitet på 13.000 biler, noe som betyr at vi tredobler kapasiteten vår i byen, sier Jacobsen, som forteller at de på landsbasis har kapasitet til å håndtere dekk og felger for 61.000 biler.

- Da vi startet opp på Røa i Oslo for 15 år siden hadde vi en kapasitet på 4000 biler. Med åpningen av vårt åttende senter har kapasiteten altså økt til 61.000 biler, sier Jacobsen.

Moderne næringspark
Prosjektleder for Janaflaten Næringspark, Inge Olav Skåden, forteller at Midgard Gruppen i utviklingen av parken har lagt listen høyt når det gjelder generelle kvaliteter og at bærekraft gjennomsyrer alle valgene.

- Alle byggene blir energiklasse A og det blir solceller på alle tak. Dette blir derfor en av de mest bærekraftige næringsparkene i Bergen, sier Skåden. Han forteller at parken har blitt bygget på rekordtid. Fra godkjent rammetillatelse kom i mars i år, til første leietaker flytter inn, har det gått under ett år.

- Vi ligger godt an og både Mitt Dekkhotell og de andre leietakerne kan derfor glede seg over innflytting til våren, sier han.

Les mer om Janaflaten Næringspark her.

Veldig løsningsorienterte
Jacobsen hos Mitt Dekkhotell forteller at han imponert over hvor raskt Midgard Gruppen og entreprenøren har jobbet for å realisere den nye næringsparken.

- De har vært veldig løsningsorienterte gjennom hele prosessen. Ikke bare har de og entreprenør jobbet både raskt og effektivt, de har også vært svært lydhøre for våre ønsker og krav. Vi er derfor veldig fornøyde med både samarbeid og resultat. Vi gleder oss derfor veldig til å ønske kundene våre velkommen til et nytt og topp moderne dekksenter i mars 2023, sier Jacobsen.
...
Erik Jacobsen (Mitt Dekkhotell)

Er dere på jakt etter næringslokaler eller bolig?

Midgardgruppen besitter et betydelig antall kvadratmeter næringseiendom og har et stort antall boligenheter under utvikling.

Lokaler
til leie

Bolig
til leie