Nyheter

MidgardGruppen

På Heiane Storsenter peker pilene oppover
Publisert 14.11.2023 kl 16:50
...

Mens detaljhandelen faller på landsbasis, så peker pilene oppover på Stord. Heiane Storsenter kan så langt i år vise til en omsetningsvekst på 4 prosent.


– Etter en liten dupp i fjor, så peker pilene nå oppover igjen. Hittil i år har vi en omsetning som ligger 4 prosent foran fjoråret, sier senterleder på Heiane Storsenter, Terje Børtveit.
Dette står i kontrast til de nasjonale tallene for detaljhandelen. Tall fra SSB viser nemlig at detaljhandelen siste året er ned med 2,5 prosent.
– Vi er ikke blinde for renteutviklingens påvirkning på folks privatøkonomi. Samtidig er det gjerne slik at man i trangere tider heller kutter i det som virkelig koster, for eksempel dyre reiser. Hos oss er det derfor god aktivitet og god stemning om dagen, sier Børtveit.

God beliggenhet og butikkmiks
...
Rett ved E39, livsnerven som knyttet Vestlandet sammen, ligger Heiane Storsenter. Senteret feirer i år sitt 15-års jubileum, noe som blant annet har blitt markert med sirkus på senteret.
– Grunnen til at vi lykkes tror jeg handler om flere ting. For det første har vi en fantastisk beliggenhet, rett ved E39. I tillegg til de som bruker oss i det daglige, så er vi også godt synlige for alle som kjører mellom Bergen og Stavanger. Eksponeringen er fantastisk, sier Børtveit.
Også for stordabuen er beliggenheten viktig, men det er kanskje enda viktigere at de finner det de trenger både til hverdag og fest.
– Vi er opptatt av å ha en veldig god butikkmiks. Vi skal være relevante og ha konsepter som treffer markedet. Dette har vi lykkes godt med, og jeg tror det er en viktig årsak til at vi har en positiv utvikling, sier Børtveit.

Noen få ledige arealer
Vil du være en del av reisen, så har Heiane Storsenter nå noen få ledige arealer. Et av disse er et attraktivt handelsareal i senterets andre etasje.

– Arealet er fleksibelt og kan enkelt tilpasses flere leietakere og har meget god eksponering mot E39, sier Børtveit.

Han forteller at de for øvrig også har to mindre ledige arealer i 1.etg., i senterets travleste omådet.

– I det ene er det også mulig å etablere forbindelse rett ut til parkeringsplassen, sier Børtveit.

Midt i smørøyet
Senterlederen forteller at de også har et par ledige arealer utenfor senteret. Arealene kan benyttes til både kontor, butikk og service.
– Her er vi i dialog med interessenter, men vi har ikke signert noe ennå, så om det skulle være andre som er interessert må de bare ta kontakt. For butikkdrivere som er på jakt etter fleksible handelslokaler med god eksponering og enkelt tilkomst, så er dette midt i smørøyet, sier Børtveit.

Er dere på jakt etter næringslokaler eller bolig?

Midgardgruppen besitter et betydelig antall kvadratmeter næringseiendom og har et stort antall boligenheter under utvikling.

Lokaler
til leie

Bolig
til leie