Nyheter

MidgardGruppen

Würth Norge åpner ny butikk for proffmarkedet
Publisert 13.01.2023 kl 13:10
...

Würth Norge valgte Janaflaten Næringspark da de skulle etablere seg i Bergen vest.


– Vi åpner en ny butikk på 600 kvadratmeter for våre proffkunder i Bergen vest, sier kjedeleder for Würth Norge, Rune Clasen.

Med sine rundt 50 butikker, er Würth Norge, en betydelig aktør i segmentene Auto, Bygg og anlegg og Mekanisk/tekniske fag. Selskapet leverer et stort utvalg festemateriell, verktøy, kjemi, verneutstyr og verkstedutstyr. I Bergen har de så langt hatt to butikker, på Damsgård og i Åsane. Nå åpner de altså snart sin tredje butikk, i Janaflaten Næringspark som nå er i ferd med å reise seg i Bergen vest.

– Her er vi sentralt plassert langs hovedfartsåren mot vest. Med denne butikken er derfor ambisjonen å ta en større del av markedet i Bergen vest, sier Clasen.

Den nye butikken åpner dørene i andre kvartal 2023. De kan da ønske velkommen til en moderne butikk i det som er svært bærekraftige, skreddersydde, lokaler.
– Sammen med beliggenhet, er dette er faktorer som har vært avgjørende for vårt valg av lokaler. Her er alt lagt til rette for effektiv og langt mer økonomisk drift enn vi ville fått om vi flyttet inn i et eldre bygg, sier Clasen.

Han er veldig fornøyd med prosessen Midgard gruppen har kjørt i forbindelse med byggeprosjektet og kontrakten med dem som leietaker.
– De har vært ryddige og profesjonelle fra A til Å, sier Clasen.

Er dere på jakt etter næringslokaler eller bolig?

Midgardgruppen besitter et betydelig antall kvadratmeter næringseiendom og har et stort antall boligenheter under utvikling.

Lokaler
til leie

Bolig
til leie