Nyheter

MidgardGruppen

Transformeres til en moderne kontorperle
Publisert 05.09.2023 kl 14:50
...

Sentralt plassert, midt mellom byens største kontordestinasjoner, Solheimsviken og Kronstadsparken, ligger Danmarksplass. Området har de siste årene fått et betydelig løft, og nå er Midgard Gruppen i ferd med å transformere et bygg i området til en moderne kontorperle.


– Dette blir et fantastisk lokale med en svært sentral beliggenhet, sier eiendomssjef hos Midgard, Leif Ove Olaisen.

Litt enklere hverdagslogistikk
Fjøsangerveien 39 har en sentral beliggenhet, ett minutts gange fra Bybanestoppet på Danmarksplass. Lokalet er nå under rehabilitering og Midgard har strippet lokalet til beinet, for så å tilpasse det til fremtidige leietakere.
– Her har man som leietaker mulighet til å få skreddersydde lokaler, bare et par minutter unna byens største næringsklynger. Ett minutt unna er Bybanen, og rett utenfor døren er det flere parkeringsplasser, samt et stort parkeringshus, sier eiendomsforvalter, Didrik Høeg.
Olaisen og Høeg trekker også frem flere treningssenter og restauranter, dagligvarebutikk og Solheim Kjøtt. – Her får man svært mye av det man trenger i det daglige på ett sted. Det gjør hverdagslogistikken enklere, sier Olaisen.

Passer for mange
...
Lokalet går over fire etasjer og er på cirka 2000 kvadratmeter. Det oppgraderes og vil tilfredsstille forventningene til alle moderne leietakere, både når det gjelder kvaliteter og bærekraft. Lokalets størrelse gjør at det egner seg for flere mindre leietakere, samt en litt større. Underetasjen åpnes opp og det blir et lite atrium mellom første etasje og underetasjen. Her kan det for eksempel etableres sosiale soner og en liten møteromsavdeling.
– Vi ønsker at fremtidige leietakere skal ta del i utformingen, sier Høeg.

Flere muligheter
På motsatt siden av Kronstadparken ligger Fabrikkgaten 12, et 450 kvadratmeter stort lokale på gateplan. Lokalet ligger bare 170 meter fra Kronstad X, hvor bybanelinjene fra Flesland og Fyllingsdalen krysses.
– Kommunikasjonsmessig er dette midt i smørøyet. I tillegg til byens beste bybanedekning er det godt med parkeringsplasser i byggets underetasje, sier Høeg. Utviklingen av Kronstadparken, har gjort området godt og på ene siden av lokalene er det boliger, mens på andre siden går Fabrikkgaten, tverrforbindelsen mellom Fjøsangerveien og Bjørnsonsgate.
– Lokalet skal rehabiliteres og kan egne seg både for kontor og butikkdrift. Mulighetene i dette lokalet er mange, sier Olaisen.
https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=308020853
... ...

Er dere på jakt etter næringslokaler eller bolig?

Midgardgruppen besitter et betydelig antall kvadratmeter næringseiendom og har et stort antall boligenheter under utvikling.

Lokaler
til leie

Bolig
til leie